3 листопада 2015 року о 14-30 год. за адресою (м. Київ, вул. Садова, 3а, кім. 1016) відбулося засідання Комітету з питань сім'ї, молодіжної політики, спорту та туризму

Опубліковано 05 листопада 2015, о 18:21

1. Проект Закону про внесення змін до деяких законів України (щодо посилення соціального захисту дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, та осіб з їх числа), (р. № 2538а, н.д. Королевська Н.Ю., Солод Ю.В.).

2. Проект Закону про внесення змін до Сімейного кодексу України (щодо обов'язкової участі органу опіки і піклування під час надання дозволу на тимчасовий виїзд дитини за кордон без згоди одного з батьків), (р. № 2516а, н.д. Гарбуз Ю.Г.).

3. Про проект Постанови про Рекомендації парламентських слухань на тему: «Сімейна політика України - цілі та завдання».

4. Проект Закону про внесення змін до Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» (щодо виплати одноразової грошової допомоги волонтерам, добровольцям, які захищають незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України, та членам сімей загиблих), (р. №  2556а, н.д. Третьяков О.Ю., Шухевич Ю-Б.Р., Бурбак М.Ю. та інші).

5. Проект Закону про Товариство сприяння обороні України (р. №  2496, н.д. Парубій А.В., Левус А.М., Величкович М.Р. та інші).


Аудіозапис засідання:


 

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку