10 листопада 2015 року о 14-30 год. за адресою (м. Київ, вул. Садова, 3а, кім. 1016) відбулося засідання Комітету з питань сім'ї, молодіжної політики, спорту та туризму

Опубліковано 11 листопада 2015, о 11:51

 1. Проект Закону про внесення змін до деяких законів України (щодо посилення соціального захисту дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, та осіб з їх числа), (р. № 2538а, н.дКоролевська Н.Ю., Солод Ю.В.).

2. Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України у сфері державної реєстрації актів цивільного стану щодо приведення їх у відповідність з європейськими стандартами (р. № 3272, КМУ).

3. Проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо відновлення безоплатного харчування, проїзду, забезпечення підручниками учнів загальноосвітніх шкіл та безоплатного проїзду для студентів і гарантії першого робочого місця для молодих спеціалістів (р. № 2186, н.д. Дерев'янко Ю.Б., Суслова І.М.).

4. Про дотримання законодавства щодо використання коштів Державного бюджету та кредитних коштів під державні гарантії для розв’язання завдань та здійснення заходів, передбачених Державною цільовою програмою підготовки та проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу.

5. Про результати аудиту ефективності використання коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам Житомирської та Кіровоградської областей на соціальний захист дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, за принципом «гроші ходять за дитиною» у 2013-2014 роках та першому півріччі 2015 року, за матеріалами Рахункової палати України.

6. Про результати аудиту ефективності використання коштів державного бюджету на одноразову виплату жінкам, яким присвоєне почесне звання України «Мати-героїня», за матеріалами Рахункової палати України.

7. Різне.

Вхід за картками акредитації.


Аудіозапис засідання:

Відео:




Повернутись до списку публікацій

Версія для друку