30 червня 2015 року о 14-30 год. у приміщенні Верховної Ради України (вул. Садова, 3а, кімн. 1016) відбулося засідання Комітету з питань сім'ї, молодіжної політики, спорту та туризму з таким порядком денним

Опубліковано 08 липня 2015, о 10:58

1. Проект Закону про внесення змін до статті 1 Закону України "Про оздоровлення та відпочинок дітей" (щодо оздоровлення дітей вимушених переселенців та дітей із сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах), ( р. № 2788, н.д. Матвієнков С.А.).

2. Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про оздоровлення та відпочинок дітей" (щодо оздоровлення дітей, які прибули із зони проведення АТО та переміщених з території АР Крим), (р. № 2788-1, н.д. Курячий М.П., Павелко А.В., Куліченко І.І.).

3. Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів (щодо організації оздоровлення та відпочинку дітей, збереження мережі дитячих оздоровчих закладів), (р. № 2917, н.д. Палатний А.Л., Величкович М.Р., Петренко О.М., Спориш І.Д.).

4. Пропозиції Українського дитячого центру «Молода Гвардія» щодо внесення змін до статті 2 Закону України "Про державну підтримку та особливості функціонування дитячих центрів "Артек" та "Молода гвардія".

5. Проект Закону про управління майном дитини (р. № 2354, н.д. Веселова Н.В.).

6. Проект Закону про внесення змін та доповнень до деяких законодавчих актів України (щодо посилення правового захисту прав дитини з управління її майном), (р. № 2355, н.д. Веселова Н.В.).


Аудіозапис засідання:

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку