24 листопада 2015 року о 14:30 год. за адресою м. Київ, вул. Садова, 3а, кім. 1016 відбулося засідання Комітету з питань сім'ї, молодіжної політики, спорту та туризму з таким порядком денним:

Опубліковано 25 листопада 2015, о 09:00

 

1. Проект Закону про внесення змін до деяких законів України (щодо посилення соціального захисту дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, та осіб з їх числа), (р. № 2538а, н.дКоролевська Н.Ю., Солод Ю.В.).

2. Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про забезпечення організаційно-правових умов соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування" (щодо повноважень Кабінету Міністрів України), (р. № 3145, н.д. Князевич Р.П., Поплавський М.М.).

3. Проект Закону про внесення змін до Податкового кодексу України щодо стимулювання розвитку екологічного (зеленого) туризму в сільській місцевості, (р. № 3034, н.д. Москаленко Я.М., Івахів С.П. та Мартиняк С.В.).

4. Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про особисте селянське господарство" щодо розвитку сільського зеленого туризму, (р. №2232а, н.дБрензович В.І.,Чижмарь Ю.В., Кіссе А.І. та Бриченко І.В.).

5. Про результати аудиту ефективності використання коштів державного бюджету на одноразову виплату жінкам, яким присвоєне почесне звання України «Мати-героїня», за матеріалами Рахункової палати України.

6. Про результати аналізу формування та проведення видатків, спрямованих на утримання та навчання  дітей-сиріт та дітей, які залишились без піклування батьків, у комунальних закладах освіти, за матеріалами Рахункової палати України.

7. Різне.

 

Вхід за картками акредитації


Аудіозапис засідання:

Відео:

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку