5 липня 2016 року о 14:30 год. за адресою м. Київ, вул. Садова, 3а, кім. 1016 відбулося засідання Комітету з питань сім'ї, молодіжної політики, спорту та туризму з таким порядком денним:

Опубліковано 05 липня 2016, о 16:35

1. Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про забезпечення організаційно-правових умов соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування" щодо наставництва над дітьми-сиротами та дітьми, позбавленими батьківського піклування (реєстр. № 4784, Президент України).

2. Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо удосконалення окремих положень молодіжної політики та утворення молодіжних центрів)  (реєстр. № 1248, друге читання).

3. Проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо поновлення права на освіту (реєстр. № 4173, н.д. Королевська Н.Ю., Солод Ю.В.).

4. Щодо внесення членами Комітету проекту Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо покращення захисту права дитини на належне утримання.

5. Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України у сфері державної реєстрації актів цивільного стану щодо приведення їх у відповідність з європейськими стандартами (реєстр. № 4605, КМУ).


Заявку для участі представників громадськості у засіданні Комітету можна подати за електронною адресою: kryshtafovych@rada.gov.ua


Повернутись до списку публікацій

Версія для друку