4 жовтня 2016 року о 14:30 год. за адресою м. Київ, вул. Садова, 3а, кім. 1016 відбулося засідання Комітету з питань сім'ї, молодіжної політики, спорту та туризму з таким порядком денним:

Опубліковано 05 жовтня 2016, о 15:17
 

1. Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про державну допомогу сім'ям з дітьми" (щодо встановлення обов'язкового мінімуму виплат на дітей одиноким матерям (батькам),  (реєстр. № 4207, н.д. Бондар В.В.,
Кулініч О.І. та інші).

2. Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про охорону дитинства" (щодо права на безкоштовну освіту дітей багатодітних сімей), (реєстр. № 4852, н.д. Мусій О.С., Розенблат Б.С. Спориш І.Д. та інші).

3. Проект Закону про внесення змін до Податкового кодексу України (щодо оподаткування баз олімпійської, параолімпійської та дефлімпійської підготовки), (реєстр. № 4453, н.д. Кобцев М.В., Шинькович А.В. Палатний А.Л., Силантьєв Д.О. та інші).

4. Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо надання дозволів на вчинення правочинів щодо нерухомого майна дитини, місцезнаходженням якого є тимчасово окупована територія України), (реєстр. № 4813, н.д. Немировський А.В.).

5. Про доцільність внесення Кабінетом Міністрів України проекту Закону «Про внесення змін до Закону України «Про фізичну культуру і спорт» (щодо започаткування військово-прикладного та службово-прикладного спорту).

6. Про доцільність внесення Кабінетом Міністрів України проекту Закону  «Про внесення змін до Закону України «Про фізичну культуру і спорт» (щодо визнання національних видів спорту).

7. Про пропозиції щодо присудження Премії Верховної Ради України за внесок молоді у розвиток парламентаризму, місцевого самоврядування за 2016 рік.


Аудіозапис засідання:


 

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку