18 жовтня 2016 року о 14:30 год. за адресою м. Київ, вул. Садова, 3а, кім. 1016 відбулося засідання Комітету з питань сім'ї, молодіжної політики, спорту та туризму з таким порядком денним:

Опубліковано 19 жовтня 2016, о 10:00
 

1. Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо захисту житлових прав дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, та осіб з їх числа,  (реєстр. № 5045, КМУ).

2. Проект Закону про внесення зміни до статті 2 Закону України "Про публічні закупівлі" (щодо закупівлі товарів і послуг необхідних для проведення навчально-тренувальних зборів збірних команд України), (реєстр. № 5194, н.д. Палатний А., Величкович М., Силантьєв Д., Спориш І., Петренко О.).

3. Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо організації оздоровлення та відпочинку дітей, збереження мережі дитячих оздоровчих закладів, (реєстр. № 2917, друге читання).

4. Про доцільність внесення Кабінетом Міністрів України проект Закону України «Про внесення змін до Закону України «Про фізичну культуру і спорт» щодо врегулювання на законодавчому рівні поняття «спортивна зброя», її використання, зберігання та інше.

5. Проект Закону про внесення змін до Бюджетного кодексу України щодо створення місцевих фондів розвитку туризму та цільового використання їх коштів, (реєстр. № 5103, н.д. Вадатурський А., Романова А. та інші.).

6. Проект Закону про внесення змін до Податкового кодексу України щодо надання можливості органам місцевого самоврядування враховувати кон'юнктуру ринку при визначенні розміру ставки туристичного збору, (реєстр. № 5104, н.д. Вадатурський А., Романова А. та інші.).


Аудіозапис:


Відео:
Повернутись до списку публікацій

Версія для друку