20 грудня 2016 року о 14:30 год. за адресою м. Київ, вул. Садова, 3а, кім. 1016 відбулося засідання Комітету з питань сім'ї, молодіжної політики, спорту та туризму з таким порядком денним:

Опубліковано 20 грудня 2016, о 18:12

1. Проект Закону про внесення змін до Сімейного кодексу України (щодо забезпечення дотримання житлових прав дитини), (реєстр. № 5101, н.д. Тимошенко Ю.В.).

2. Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про органи і служби у справах дітей та спеціальні установи для дітей" (щодо удосконалення правового статусу служб у справах дітей), (реєстр. № 5526, н.д. Герасимов А.В., Березюк О.Р., Сисоєнко І.В. та інші).

3. Проект Закону про внесення змін до статті 48 Закону України "Про фізичну культуру і спорт", (реєстр. № 4566, КМУ).

4. Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про фізичну культуру і спорт" (щодо врегулювання деяких питань), (реєстр. № 4568, КМУ).

5. Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо державної підтримки дітей, які постійно проживають в зоні проведення антитерористичної операції у населених пунктах, що розташовані на лінії зіткнення, (реєстр. № 5089, н.д. Найєм Мустафа-Масі, Недава О.А., Лубінець Д.В. та інші).

6. Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо забезпечення дотримання прав та вдосконалення роботи з неповнолітніми правопорушниками, (реєстр. № 5298, КМУ).


Аудіозапис:




Повернутись до списку публікацій

Версія для друку