21 лютого 2017 року о 14:30 год. за адресою м. Київ, вул. Садова, 3а, кім. 1016 відбулося засідання Комітету з питань сім'ї, молодіжної політики, спорту та туризму з таким порядком денним:

Опубліковано 21 лютого 2017, о 17:46
 

1. Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про фізичну культуру і спорт" щодо започаткування службово-прикладного та військово-прикладного спорту, (реєстр. № 5616, КМУ).

2. Проект Закону про запобігання та протидію домашньому насильству, (реєстр. № 5294, друге читання).

3. Проект Закону про внесення змін до статті 151 Сімейного кодексу України (щодо піклування про дітей трудових мігрантів, які перебувають на їх утриманні та залишаються на території України), (реєстр. № 3460, н.д. Фельдман О.Б.).

4. Проект Закону про внесення зміни до прикінцевих та перехідних положень розділу IX Закону України "Про публічні закупівлі" щодо закупівлі товарів, робіт і послуг, необхідних для забезпечення підготовки та проведення в Україні у 2017 році чемпіонату світу з хокею з шайбою серед чоловіків, (реєстр. № 5645, н.д. Величкович М.Р.).

5. Проект Закону про внесення змін до статті 197 Податкового кодексу України щодо сприяння розвитку системи закладів фізичної культури та спорту, (реєстр. № 5680, н.д. Савчук Ю.П., Палатний А.Л., Величкович М.Р. та інші).

6. Проект Закону про приєднання до Протоколу про сталий туризм до Рамкової конвенції про охорону та сталий розвиток Карпат, (реєстр. № 0131, КМУ).

7. Про доцільність внесення Кабінетом Міністрів України проекту Закону про внесення зміни до статті 6 Закону України "Про фізичну культуру і спорт" (щодо уточнення деяких повноважень).

Аудіозапис:

Відео:


Повернутись до списку публікацій

Версія для друку