21 березня 2017 року о 14:30 год. за адресою м. Київ, вул. Садова, 3а, кім. 1016 відбулося засідання Комітету з питань сім'ї, молодіжної політики, спорту та туризму з таким порядком денним:

Опубліковано 22 березня 2017, о 13:09
 

1. Проект Закону про внесення змін до деяких законів України (щодо запровадження стандартів Ради Європи для молодіжних центрів і децентралізації роботи з молоддю), (реєстр. № 6048, н.д. Крулько І.І., Палатний А.Л., Величкович М.Р. та інші).

2. Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо підтримки молоді, (реєстр. № 4518, н.д. Лабазюк С.П., Рибчинський Є.Ю., Бандуров В.В. та інші).

3. Проект Закону про внесення змін до статті 151 Сімейного кодексу України (щодо піклування про дітей трудових мігрантів, які перебувають на їх утриманні та залишаються на території України), (реєстр. № 3460, н.д. Фельдман О.Б.).

4. Проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо забезпечення належного рівня соціального захисту родин з дітьми та встановлення справедливих соціальних гарантій дітям, (реєстр. № 6063, н.д. Ільюк А.О., Гуляєв В.О., Шипко А.Ф. та інші).

5. Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо посилення соціальних гарантій дітей та сімей з дітьми, (реєстр. № 6063-1, н.д. Королевська Н.Ю., Солод Ю.В.

6. Проект Закону про внесення змін до Податкового кодексу України щодо соціальної спрямованості державних лотерей, (реєстр. № 3082, н.д. Княжицький М.Л., Тарута С.О., Матіос М.В. та інші.

7. Проект Рекомендацій Комітетських слухань на тему: «Функціонування дитячо-юнацьких спортивних шкіл, у тому числі підпорядкованих фізкультурно-спортивним товариствам в умовах децентралізації влади».

8. Проект Рекомендацій учасників засідання круглого столу на тему: «Захист дітей від сексуального насильства».

Заявку для участі представників громадськості у засіданні Комітету можна подати за електронною адресою: tovstenko@rada.gov.ua


Аудіо:

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку