12 квітня 2017 року о 14:30 год. за адресою м. Київ, вул. Садова, 3а, кім. 1016 відбулося засідання Комітету з питань сім'ї, молодіжної політики, спорту та туризму з таким порядком денним:

Опубліковано 12 квітня 2017, о 17:29

 Комітет 

1. Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо підтримки молоді, (реєстр. № 4518, н.д. Лабазюк С.П., Рибчинський Є.Ю., Бандуров В.В. та інші).

2. Проект Закону про внесення змін до Закону України «Про туризм» (щодо удосконалення термінологічно-понятійного апарату у галузі туризму), (реєстр. № 5591, н.д. Лопушанський А.Я.).

3. Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про фізичну культуру і спорт" (щодо уточнення деяких положень), (реєстр. № 6120, КМУ).

4. Проект Рекомендацій Комітетських слухань на тему: «Функціонування дитячо-юнацьких спортивних шкіл, у тому числі підпорядкованих фізкультурно-спортивним товариствам в умовах децентралізації влади».

5. Проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо статусу волонтерів, (реєстр. № 4192), н.д. Денисенко А.С.

6 Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо організації оздоровлення та відпочинку дітей, збереження мережі дитячих оздоровчих закладів, (реєстр. № 2917), друге читання.

7. Проект Рекомендацій учасників засідання круглого столу на тему: «Захист дітей від сексуального насильства».


Заявку для участі представників громадськості у засіданні Комітету можна подати за електронною адресою: tovstenko@rada.gov.ua

Аудіозапис:

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку