7 червня 2017 року о 14:30 год. за адресою м. Київ, вул. Садова, 3а, кім. 1016 відбулося засідання Комітету з питань сім'ї, молодіжної політики, спорту та туризму з таким порядком денним:

Опубліковано 07 червня 2017, о 16:33

1. Проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо посилення гарантій безпеки дітей, (реєстр. № 3579), Президент України.

2. Проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо посилення соціального захисту дітей, які постраждали внаслідок бойових дій чи збройних конфліктів, (реєстр. № 6510), н.д. Королевська Н.Ю., Бойко Ю.А., Вілкул О.Ю. та інші.

3. Проект Закону про соціальний захист дітей, які постраждали внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, (реєстр. № 6270), н.д. Денисенко А.С.

4. Проект Закону про соціальний захист осіб, які постраждали внаслідок воєнних дій, збройної агресії або збройного конфлікту, (реєстр. № 6270-1), н.д. Веселова Н.В.

5. Проект Закону про мораторій на зміну цільового призначення земельних ділянок з метою збереження об'єктів фізичної культури і спорту, (реєстр. № 6487), н.д. Силантьєв Д.О., Ляшко О.В., Івченко В.Є. та інші.

6. Проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо державної підтримки учасників бойових дій та їхніх дітей для здобуття професійно-технічної та вищої освіти, (реєстр. № 6298), Третьяков О.Ю., Бурбак М.Ю., Загорій Г.В.

Заявку для участі представників громадськості у засіданні Комітету можна подати за електронною адресою: tovstenko@rada.gov.ua

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку