21 червня 2017 року о 14:30 год. за адресою м. Київ, вул. Садова, 3а, кім. 1016 відбулося засідання Комітету з питань сім'ї, молодіжної політики, спорту та туризму з таким порядком денним:

Опубліковано 21 червня 2017, о 17:08
 

1. Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо державної допомоги дітям та сім'ям з дітьми, які потребують соціальної підтримки), (реєстр. № 4985), н.д. Гудзенко В.І.

2. Проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо посилення соціального захисту дітей, які постраждали внаслідок воєнних дій чи збройних конфліктів, (реєстр. № 6510-1), н.д. Тимошенко Ю.В., Кужель О.В., Одарченко Ю.В. та інші.

3. Щодо затвердження роз’яснення вимог Закону України "Про забезпечення організаційно-правових умов соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування" та Житлового кодексу України стосовно можливості виключення осіб з числа дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування із позачергової черги громадян, які перебувають на обліку потребуючих поліпшення житлових умов.

4. Про результати аудиту ефективності використання коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на надання державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім’ям, за матеріалами Рахункової палати України.

5. Про результати аудиту ефективності використання коштів державного бюджету на соціальний захист дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, за принципом «гроші ходять за дитиною», за матеріалами Рахункової палати України.

6. Про результати аудиту ефективності використання коштів державного бюджету виділених Міністерству освіти і науки України на фізичну і спортивну підготовку учнівської та студентської молоді, за матеріалами Рахункової палати України.

7. Щодо внесення членами Комітету проекту Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо порядку виїзду дитини за межі України).

Заявку для участі представників громадськості у засіданні Комітету можна подати за електронною адресою: tovstenko@rada.gov.ua

 

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку