27 лютого 2018 року о 14:30 год. за адресою м. Київ, вул. Садова, 3а, кім. 1016 відбулося засідання Комітету з питань сім'ї, молодіжної політики, спорту та туризму з таким порядком денним:

Опубліковано 28 лютого 2018, о 12:23

     1. Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про державну допомогу сім'ям з дітьми" (щодо встановлення обов'язкового мінімуму виплат на дітей одиноким матерям (батькам), одиноким усиновлювачам, матері (батьку) у разі смерті одного з батьків, які є пенсіонерами), (реєстр.№ 5652, н.д. Одарченко Ю.В.).

     2. Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо встановлення додаткових гарантій працевлаштування молоді, (реєстр. № 6751, н.д. Бублик Ю.В.).

     3. Проект Закону про внесення зміни до статті 1 Закону України "Про оздоровлення та відпочинок дітей" щодо визнання дітей журналістів, які загинули або яким встановлено інвалідність 1 групи у зв'язку з виконанням професійних обов'язків, дітьми, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки, (реєстр. № 7537, Кабінет Міністрів України).

     4. Проект Закону про внесення зміни до статті 1 Закону України "Про оздоровлення та відпочинок дітей" щодо оздоровлення та відпочинку дітей, які потребують особливої уваги та державної підтримки (реєстр. № 7537-1, н.д. Тимошенко Ю.В. та ін.).

     5. Проект Закону про приєднання України до Конвенції про захист дітей та співробітництво з питань міждержавного усиновлення, (реєстр. № 0166, Президент України).

     6. Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України у зв'язку з приєднанням України до Конвенції про захист дітей та співробітництво з питань міждержавного усиновлення, (реєстр. № 7195, Президент України).

     7. Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо порядку виїзду дитини за межі України, (реєстр. № 6647, н.д. Палатний А.Л. та ін.)

     8. Різне.

Аудіозапис:


Реєстрація на засідання Комітету за посиланням.

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку