18 квітня 2018 року о 14:30 год. за адресою м. Київ, вул. Садова, 3а, кім. 1016 відбулося засідання Комітету з питань сім'ї, молодіжної політики, спорту та туризму з таким порядком денним:

Опубліковано 18 квітня 2018, о 20:39

1. Звіт про результати аудиту ефективності використання коштів державного бюджету, виділених Міністерству молоді та спорту України на підготовку резерву і складу національних команд та забезпечення їх участі у міжнародних змаганнях, за матеріалами Рахункової Палати.

2. Ефективність використання коштів державного бюджету, виділених Міністерству молоді та спорту України на проведення експерименту щодо залучення національних спортивних федерацій з окремих олімпійських видів спорту до організації і проведення спортивних заходів.

3. Депутатський запит про відповідальність керівництва Міністерства молоді та спорту за неналежну підготовку національної збірної команди України до чемпіонату світу з легкої атлетики.

4. Про звернення начальника державної установи «Управління збірних команд та забезпечення спортивних заходів «Укрспортзабезпечення» щодо сприяння у забезпеченні права на судовий захист майнових інтересів «Укрспортзабезпечення».

Аудіозапис:


Повернутись до списку публікацій

Версія для друку