18 грудня 2018 року о 14:30 год. за адресою м. Київ, вул. Садова, 3а, кім. 1016 відбулося засідання Комітету з питань сім'ї, молодіжної політики, спорту та туризму з таким порядком денним:

Опубліковано 19 грудня 2018, о 12:15
  

1. Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про фізичну культуру і спорт" щодо окремих питань правового статусу Національного олімпійського комітету України, (реєстр. № 8430,  н.д. Кривенко В.М, Кишкар П.М.). 

 

2. Проект Закону про приєднання України до Розширеної часткової угоди про спорт (EPAS), (реєстр. № 0205, Президент України Порошенко П.О.).

 

3. Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо забезпечення прав чоловіків, які виховують дітей без матерів (одиноких батьків), нарівні з правами одиноких матерів, (реєстр. № 8204, н.д. Яценко А.В.).

 

4. Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо забезпечення рівних прав та можливостей одиноких матерів та одиноких батьків та рівних прав матері і батька щодо дитини, (реєстр.     № 8204-1, н.д. Семенуха Р.С., Романова А.А., Маркевич А.В.)

 

5. Різне



Аудіозапис:
Повернутись до списку публікацій

Версія для друку