5 лютого 2019 року о 14:30 год. за адресою м. Київ, вул. Садова, 3а, кім. 1016 відбулося засідання Комітету з питань сім'ї, молодіжної політики, спорту та туризму з таким порядком денним:

Опубліковано 20 лютого 2019, о 16:31

 Комітет 

 

1. Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо забезпечення виконання Україною Конвенції про цивільно-правові аспекти міжнародного викрадення дітей, (реєстр. №9290, КМУ).

2. Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо права на визначення імені особи, (реєстр. №9092, н.д. Мисик В.Ю.).

3. Проект Закону про внесення змін до Сімейного кодексу України щодо визначення прізвища дитини, (реєстр. №9094, н.д. Мисик В.Ю.).

4. Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про фізичну культуру і спорт" (щодо діяльності Спортивної студентської спілки України та Української федерації учнівського спорту), (реєстр. №9443, н.д. Крулько І.І., Палатний А.Л., Спориш І.Д., Силантьєв Д.О., Петренко О.М.).

5. Проект Постанови про невідкладні заходи щодо соціального захисту та підтримки дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, дитячих будинків сімейного типу та прийомних сімей, створення більш сприятливих умов для виховання дітей у таких сім’ях, (реєстр. №8453, н.д. Бойко Ю.А., Павленко Ю.О. та інші).

6. Про прийняття рішення Комітету за підсумками засідання «круглого столу» на тему: «Щодо ситуації, що склалася на туристичному ринку, в зв’язку з прийняттям змін до ст. 268 Податкового кодексу України».

Аудіозапис:

Реєстрація на засідання за посиланням.

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку