26 лютого 2019 року о 14:30 год. за адресою м. Київ, вул. Садова, 3а, кім. 1016 відбулося засідання Комітету з питань сім'ї, молодіжної політики, спорту та туризму з таким порядком денним:

Опубліковано 26 лютого 2019, о 16:39

1. Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо захисту прав осіб з числа дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, які мають інвалідність, (реєстр. № 9347, КМУ).

2. Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо захисту прав осіб з числа дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, які мають інвалідність, та сімей з дітьми, (реєстр. № 9347-1, н.д. Королевська Н.Ю., Солод Ю.В.).

3. Проект Закону про внесення змін до Сімейного кодексу України (щодо удосконалення законодавства про аліменти), (реєстр. № 9530, н.д. Мірошниченко Ю.Р.).

4. Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про охорону дитинства" щодо підвищення соціального захисту сім'ї жінки, яка має почесне звання "Матері-героїні", (реєстр. № 9289, н.д. Власенко С.В.).

5. Проект Закону про внесення змін до розділу ХХI "Прикінцеві та перехідні положення" Митного кодексу України (щодо підтримки спорту в Україні), (реєстр.№ 9295, н.д. Ляшко О.В., Силантьєв Д.О., Палатний А.Л., Романова А.А. та інші).

6. Проект Закону про внесення змін до Податкового кодексу України, (реєстр. № 8402, КМУ).

7. Про затвердження рекомендацій слухань у Комітеті Верховної Ради України з питань  сім’ї,  молодіжної політики, спорту та туризму на тему: «Захист прав та інтересів дитини в цивільному процесі».

Аудіозапис:

Реєстрація на засідання за посиланням.

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку