1 березня 2019 року відбулася зустріч Першого заступника Голови Комітету з питань сім’ї, молодіжної  Миколи Величковича, заступника Голови Комітету Дениса Силантьєва та секретаря Комітету, голови підкомітету з питань розвитку туризму, курортів та рекреаційної діяльності  - Анни Романова з Надзвичайним та Повноважним послом Чорногорії в Україні Любомиром Мішуровічем та Першим Секретарем Посольства Іваною Булатовіч.

У зустрічі також взяли участь заступник Міністра економічного розвитку і торгівлі України - Тітарчук Михайло, виконуючий обов’язки першого заступника Голови Державної авіаційної служби України Коршук Сергій, директор департаменту туризму та курортів міністерства економічного розвитку і торгівлі України Оксана Сердюк та представники авіакомпаній.

Це вже була друга зустріч членів Комітету з представниками посольства Чорногорії. В ході зустрічі були обговорені питання розвитку туризму в Україні та Чорногорії, зокрема щодо відкриття прямого авіасполучення між Україною та Чорногорією.

Надзвичайний та Повноважний посол Чорногорії Любомир Мішуровіч розповів про стан туризму в Чорногорії та про налагодження взаємовідносин між нашими країнами за два роки його роботи, про збільшення туристичного потоку. Наголосив, що пряме авіасполучення значно покращить і збільшить кількість українських туристів до Чорногорії і навпаки.

Анна Романова поділилася українським досвідом відкриття прямого авіасполучення між Україною і Канадою та  запропонувала обговорити напрями розвитку туризму для Чорногорії і України.

Заступник Міністра економічного розвитку і торгівлі України Михайло Тітарчук повідомив, що у 2011 році була підписана Угода між Кабінетом Міністрів України та Урядом Чорногорії  про співробітництво в галузі туризму.  Запропонував створити робочу групу з туризму для співпраці між центральними  державними органами України,  українськими бізнесовими компаніями та Урядом Чорногорії і їх бізнесовими компаніями.

Під кінець зустрічі учасники обговорили питання двостороннього розвитку торгово-економічних відносин між Україною та Чорногорією і домовилися про подальші зустрічі та майбутні плани розвитку співробітництва між державами в галузі туризму.

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку

Ще за розділом


“Зустрічі”

04 березня 2020 11:29
06 грудня 2019 19:27
16 вересня 2019 14:06
13 вересня 2019 року у Комітеті відбулася зустріч заступника Голови Комітету Василя Мокана і голови підкомітету з питань державної молодіжної політики Ірини Борзової з делегацією Всесвітньої Організації Скаутського Руху (ВОСР) – Генеральним секретарем ВОСР Ахмадом Альхедаві, Головою Всесвітнього Комітету ВОСР Крегом Тюрпі, Головою Евразійського Скаутського Комітету Серджиу Кіріке, головою Національної Ради Національної організації скаутів України Валерієм Танцюрою.
27 червня 2019 13:51
15 травня 2019 17:24
01 березня 2019 17:22
14 лютого 2018 11:09
10 грудня 2017 12:07
05 грудня 2017 14:48
02 листопада 2017 11:46