Вітаючи лауреатів Премії, Володимир Гройсман наголосив, що одна з найголовніших проблем України, це слабкість державних інституцій, які були сформовані за системи клановості і закритості, тому на сьогоднішній день важливо, щоб до виконавчої влади залучалися молоді, талановиті та освічені люди.

До привітань долучився і Голова Комітету Артур Палатний.

«Саме зараз, коли держава переживає такий складний період, коли триває війна в Украні, досягнення молоді не повинно відходити на другий план. Тому члени Комітету з питань сім‘ї, молодіжної політики, спорту та туризму продовжують традицію Комітету попередніх скликань щодо визначення кращих представників молодіжного руху та місцевого самоврядування», - сказав, звертаючись до молоді, Голова Комітету Артур Палатний.

Артур Палатний з гордістю відзначив, що серед лауреатів Премії є представники місцевого самоврядування - сільські голови, депутат обласної ради, студентський мер та молодіжні лідери, які досягли значних результатів в становленні та розвитку молодіжного руху в Україні, здійснили особисті вагомі внески у  розвиток парламентаризму та місцевого самоврядування у відповідних регіонах країни і активно допомагають парламентарям у

законотворчій роботі.

Артур Палатний також звернув увагу на той факт, що серед лауреатів Премії - представники різних регіонів України.

Лауреатами Премії 2015 року стали молоді активні громадян – патріоти України, які зробили великі у розбудову України, як нової європейської держави: Білецька Мар’яна Ярославівна, Горшкова Вікторія Юріївна, Іванова Анжеліка Володимирівна, Колісніченко Роман Миколайович, Кращенко Юрій Петрович, Лемішевська Олександра Сергіївна, Майоров Даниїл Андрійович, Михайлов АндріЙ Михайлович, Павлушенко Сергій Петрович, Івано-Франківська округа Пласту - Національної Скаутської Організації України.

Також, нагороджений Премією Верховної Ради України за внесок молоді в розвиток парламентаризму, місцевого самоврядування лауреат 2014 року – Лукеря Іван Михайлович.

Артур Палатний висловив упевненість, що тільки завдяки спільним зусиллям парламентарів, молодіжної громадськості, представників місцевого самоврядування можливо напрацюти ті нормативно-правові акти, які дійсно будуть працювати на державу та забезпечать потреби розвитку суспільства в усіх сферах його життєдіяльності.

Голова Комітету підкреслив, що Комітет є завжди відкритим для співрапраці та діалогу.

По закінченню заходу Голова Комітету Артур Палатний побажав усім присутнім Божої благодаті, сміливих ідей, оптимізму та подальших успіхів в ім’я рідної України.

Слава Україні!

Героям слава!


Відео:

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку

Ще за розділом


“НОВИНИ”

22 квітня 2024 17:30
22 квітня 2024 16:57
22 квітня 2024 15:00
22 квітня 2024 14:16
22 квітня 2024 13:35
22 квітня 2024 13:00
19 квітня 2024 15:05
19 квітня 2024 14:30
19 квітня 2024 13:35
19 квітня 2024 12:40