10 вересня 2016 року на НСК «Олімпійський» відбулося святкування Дня фізичної культури і спорту та Олімпійського уроку.

В заході взяли участь Перший заступник Голови Комітету – Величкович Микола Романович, Віце-прєм"єр-міністр України – Кириленко В'ячеслав Анатолійович, Міністр молоді та спорту України – Жданов Ігор Олександрович, президент Національного олімпійського комітету України – Бубка Сергій Назарович, олімпійські чемпіони, спортсмени та інші.

 

Від імені Комітету Верховної Ради України з питань сім’ї, молодіжної політики, спорту та туризму Микола Величкович привітав спортсменів, тренерів, ветеранів спортивного руху, любителів та прихильників активного способу життя, уболівальників з нагоди святкування Дня фізичної культури та Олімпійського уроку!

Особливі слова подяки перший заступник Голови Комітету висловив видатним олімпійцям, всім спортсменам, які прославляють Україну в світі і завдяки яким на найвищих спортивних форумах піднімається український прапор.

«Сьогоднішнє свято відбувається в дні, коли члени нашої Паралімпійської збірної прославляють нашу державу в Ріо-де-Жанейро, і я впевнений, що неперевершені виступи паралімпійців дозволять поповнити медальну скарбницю України» - сказав М. Величкович.

Микола Романович наголосив, що завдяки своїм вольовим якостям, відданості справі, патріотизму, атлети України стали яскравим взірцем для мільйонів громадян нашої держави. Їх видатні досягнення на міжнародній арені єднають українське суспільство, піднімають рівень відповідальності та самовідданості, стають гідним прикладом для нашої молоді.

«У нас були і залишаються прекрасні спортивні традиції, наймолодша з яких - це проведення олімпійського уроку. Його масовість і відкритість вселяють надію, що зростають ряди прихильників фізичної культури і спорту.

Олімпійський урок допоможе вам знайти нових друзів, оволодіти навичками гартування сили волі, реалізувати свої здібності» - сказав він.

Перший заступник Голови Комітету побажати всім учасникам уроку пройнятися духом олімпізму, усвідомити, що спорт і здоров’я – це найвища мода в світі, особливо для дітей та молоді.

Висловив переконання, що поєднання масової фізичної культури та спорту вищих досягнень – надійна опора прекрасного майбутнього нашої держави.

Побажав всім міцного здоров’я, доброї вдачі, наполегливості, наснаги, та перемог в усіх справах!

«Нехай щастить усім, хто присвятив своє життя великій справі, яка символізує молодість, велич духу і мужність, сприяє популяризації та розвиткові сфери фізичної культури і спорту, наслідує кращі традиції видатних атлетів заради щасливого майбутнього держави Україна» - сказав Микола Величкович.

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку

Ще за розділом


“НОВИНИ”

18 квітня 2024 17:43
18 квітня 2024 17:00
18 квітня 2024 16:30
18 квітня 2024 15:52
18 квітня 2024 14:43
17 квітня 2024 18:05
17 квітня 2024 17:35
17 квітня 2024 17:00
17 квітня 2024 16:25
16 квітня 2024 18:09