Вітаючи лауреатів Премії, Андрій Парубій наголосив, що Премія є надзвичайно важливою, адже вона відзначає успіхи і роботу молоді задля блага нашої держави, і саме молодь є головним носієм змін та прогресу в державі. Голова Верховної Ради України наголосив, що парламентаризм та розвиток місцевого самоврядування є основою для зміцнення демократії та громадянського суспільства.

Привітав нагороджених і Голова Комітету Артур Палатний та зазначив, що серед лауреатів Премії є найкращі представники місцевого самоврядування та молодіжні лідери, які досягли значних результатів в становленні та розвитку молодіжного руху в Україні, здійснили особисті вагомі внески у  розвиток парламентаризму та місцевого самоврядування у відповідних регіонах країни і активно допомагають нам, парламентарям, у законотворчій роботі.

Артур Палатний з гордістю відзначив, що серед лауреатів Премії є справжні патріоти та захисники нашої держави, учасники бойових дій. Це начальник відділу допомоги учасникам АТО Департаменту соціальної та молодіжної політики Вінницької ОДА, який брав участь у боях за Донецький аеропорт - Грачов Андрій Сергійович та учасник бойових дій, інвалід війни, депутат Володимир – Волинської міської ради, який отримав поранення під Савур-Могилою - Хілінський Андрій Георгійович.

Голова Комітету та всі присутні довготривалими оплесками подякували  нашим героям, які ціною власного життя та здоров’я захищали територіальну цілісність нашої держави від ворога.

Голова Верховної Ради України Андрій Парубій та Голова Комітету Артур Палатний подякували усім молодим українцям –  хлопцям та дівчатам – військовослужбовцям, бійцям добровольчих батальйонів, лікарям, волонтерам,  що захищають честь, свободу і незалежність України.

Артур Палатний висловив упевненість, що тільки завдяки спільним зусиллям парламентарів, молодіжної громадськості, представників місцевого самоврядування можливо напрацювати ті нормативно-правові акти, які дійсно будуть працювати на державу та забезпечать потреби розвитку суспільства в усіх сферах його життєдіяльності.

По закінченню заходу Голова Комітету Артур Палатний побажав усім присутнім Божої благодаті, сміливих ідей, оптимізму та подальших успіхів в ім’я рідної України.

Слава Україні!

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку

Ще за розділом


“НОВИНИ”

22 квітня 2024 17:30
22 квітня 2024 16:57
22 квітня 2024 15:00
22 квітня 2024 14:16
22 квітня 2024 13:35
22 квітня 2024 13:00
19 квітня 2024 15:05
19 квітня 2024 14:30
19 квітня 2024 13:35
19 квітня 2024 12:40