Всеукраїнська спартакіада серед депутатів серед депутатів обласних, районних, міських (міст обласного значення), сільських і селищних рад проводиться за сприяння Комітету Верховної Ради України з питань сім’ї, молодіжної політики, спорту та туризму та за ініціативи Міністерства молоді та спорту України і фізкультурно-спортивного товариства «Спартак».

 

На святковому відкритті Всеукраїнської спартакіади учасників привітали почесні гості Балан Олександр Миколайович, керуючий справами апарату Одеської обласної ради, Чумель Наталя Іванівна, заступник міського голови, Тібабішев Володимир Борисович, заступник голови ЦР ФСТ «Спартак», Коняєва Марія Миколаївна, депутат Сумської обласної ради, головні судді з видів спорту та організатори заходу.

 

Присутні вшанували пам’ять директора Всеукраїнської спартакіади серед депутатів усіх рівнів, Заслуженого працівника фізичної культури і спорту, Почесного працівника фізичної культури і спорту України Миколи Миколайовича Жирного хвилиною мовчання. Нові спортивні перемоги будуть гідною даниною пам’яті Людини з великої літери – справжнього патріота України.

 

З метою залучення депутатів до занять фізичною культурою і спортом, організації їх активного відпочинку, розвитку найбільш популярних видів спорту, а також пропаганди здорового способу життя близько 400 спортсменів-депутатів, які представляли 17 областей України змагалися у п’яти видах спорту: волейбол, футзал, настільний теніс, шахи та шашки.

Збірні команди протягом чотирьох днів захоплювали грою на спортивних майданчиках, демонстрували майстерність і витривалість, навички, знання і вміння.

 

За результатами змагань у всіх видах спорту збірна команда депутатів Івано-Франківської області посіла почесне перше загальнокомандне місце, команда депутатів Сумської області – друге місце, команда Житомирської області – третє.

Нагадаємо, збірна команда депутатів Івано-Франківської області вже вп’яте перемогла на Всеукраїнській спартакіаді серед депутатів обласних, районних, міських (міст обласного значення), сільських і селищних рад. Основну кількість очок збірній принесли волейбольна та футзальна команди, які упродовж змагань не програли жодного матчу та посіли перші місця у своїх видах спорту.

Підсилили лідерські позиції збірної Прикарпаття достойні результати тенісистів. В командному рейтингу з настільного тенісу депутати Івано-Франківщини посіли третє місце. Зокрема, депутат Городенківської міської ради Ігор Терлецький виборов «срібло» серед чоловіків, а депутат Новокривотульської сільської ради Тисменицького району Марія Гоцуляк посіла четверте місце серед жінок.

 

Так, у змаганнях із шахів перше місце вибороли депутати Полтавської області, друге – Одеської, третє – Львівської.

 

У змаганнях із шашок:

Перше місце – команда Харківської області

Друге місце – команда Житомирської області

Третє місце – команда Київської області

 

Змагання із настільного тенісу:

Перше місце – команда Тернопільської області

Друге місце – команда Запорізької області

Третє місце – команда Івано-Франківської області

 

Змагання з волейболу:

Перше місце – команда Івано-Франківської області

Друге місце – команда Житомирської області

Третє місце – команда Сумської області

 

Змагання з футзалу:

Перше місце – команда Івано-Франківської області

Друге місце – команда Сумської області

Третє місце – команда Рівненської області

 

9 червня на стадіоні «Шкільний» міста Чорноморська відбулося урочисте закриття Спартакіади. Переможцям і найкращим учасникам змагань були вручені дипломи, кубки і медалі, призи, відзнаки, подарунки та сувеніри.


Комітет Верховної Ради України з питань сім’ї, молодіжної політики, спорту та туризму вітає переможців змагань та дякує організаторам VІІ Всеукраїнської спартакіади і бажає всім учасникам змагань міцного здоров’я, натхнення у їх нелегкій громадській діяльності, злагоди, добра, щастя та успіхів в ім’я України.

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку

Ще за розділом


“НОВИНИ”

14 березня 2024 14:45
13 березня 2024 17:00
13 березня 2024 16:15
13 березня 2024 15:55
11 березня 2024 17:35
11 березня 2024 16:50
11 березня 2024 16:02
11 березня 2024 15:05
11 березня 2024 12:31
08 березня 2024 16:00