22 вересня відбулося засідання Комітету з питань молоді і спорту.

Головне питання, що розглядалося на засіданні було питання підведення підсумків участі національної збірної команди України в ХХХІІ Олімпійських іграх, що відбулися в місті Токіо (Японія).

Розпочинаючи засідання, Голова Комітету Андрій Кожем’якін вручив Подяки від Комітету чемпіону Олімпійських ігор – першому заступнику Голови Комітету Жану Беленюку, срібній призерці Олімпійських ігор Олені Старіковій, срібному призеру Олімпійських ігор Парвізу Насібову, бронзовій призерці Олімпійських ігор Дар’ї Білодід, бронзовому призеру Олімпійських ігор Станіславу Горуні, які були запрошені на засідання. Члени Комітету також подякували за неперевершені виступи олімпійців та побажали нових перемог в ім’я України.

Також на засіданні Комітету Міністр молоді та спорту України Вадим Гутцайт нагородив Орденом Княгині Ольги ІІ ступеня Дар'ю Білодід та Олену Старікову і вручив цінний подарунок Кабінету

Міністрів України старшому тренеру штатної команди національної збірної команди України з боротьби греко-римської Володимиру Шацьких.

 

Після урочистої частини учасники засідання заслухали інформацію Міністерства молоді та спорту України та Національного олімпійського Комітету України про підсумки участі національної збірної команди України в ХХХІІ Олімпійських іграх.

Члени Комітету уважно заслухали пропозиції і побажання спортсменів та представників спортивної громадськості стосовно покращення розвитку сфери фізичної культури і спорту, зокрема належного фінансового та матеріально-технічного забезпечення сфери фізичної культури і спорту.

За результатами обговорення цього важливого питання Комітет ухвалив Рішення: рекомендувати Міністерству молоді та спорту провести розширений аналіз щодо виявлення можливих прогалин та недоліків під час підготовки та участі національної збірної команди України в ХХХІІ Олімпійських іграх 2020 року та затвердити план заходів щодо усунення можливих недоліків та недопущення їх під час підготовки до участі національних збірних команд в наступних Олімпійських, Юнацьких Олімпійських, Всесвітніх та Європейських іграх.

На засіданні були присутні: чемпіон Олімпійських ігор – перший заступник Голови Комітету Жан Беленюк, срібна призерка Олімпійських ігор Олена Старікова, срібний призер Олімпійських ігор Парвіз Насібов, бронзова призерка  Олімпійських ігор Дар’я Білодід, бронзовий призер Олімпійських ігор Станіслав Горуна, Міністр молоді та спорту України Вадим Гутцайт, виконавчий директор Національного Олімпійського комітету України Наталія Коваленко, президент Національного комітету спорту інвалідів України Валерій Сушкевич, а також президенти федерацій, голови фізкультурно-спортивних товариств та інші.

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку

Ще за розділом


“НОВИНИ”

28 березня 2024 16:44
28 березня 2024 13:11
28 березня 2024 13:08
28 березня 2024 12:22
27 березня 2024 17:03
27 березня 2024 16:00
27 березня 2024 15:41
27 березня 2024 15:05
27 березня 2024 14:25
27 березня 2024 13:20