Висновок на проект Закону України про внесення змін до додатка № 3 до Закону України "Про Державний бюджет України на 2013 рік" (щодо перерозподілу видатків), (р. № 3197),

11 жовтня 2013, 14:54

Висновок на проект Закону України  про внесення змін до додатка № 3 до Закону України «Про Державний бюджет України на 2013 рік» (щодо перерозподілу видатків), (р. № 3197)

 

Голові Комітету

Верховної Ради України

з питань бюджету

ГЄЛЛЄРУ Є.Б.

 

Шановний Євгенію Борисовичу!

 

Комітет на своєму засіданні 8 жовтня 2013 року розглянув проект Закону України  про внесення змін до додатка № 3 до Закону України «Про Державний бюджет України на 2013 рік» (щодо перерозподілу видатків), (р. № 3197), поданий народним депутатом України Тедеєвим Е.С.

Законопроект розроблено з метою вирішення питання надання фінансової підтримки Українському молодіжному аерокосмічному об’єднанню «Сузір’я» для реалізації молодіжних програм аерокосмічного профілю.

У законопроекті шляхом внесення змін до додатка № 3 «Розподіл видатків Державного бюджету України на 2013 рік», затвердженого Законом України «Про Державний бюджет України на 2013 рік», пропонується збільшити на 2300,0 тис. гривень видатки загального фонду Міністерству освіти і науки, молоді та спорту України на фінансування бюджетної програми «здійснення заходів державної політики з питань молоді та державна підтримка молодіжних та дитячих громадських організацій» (код 2204070) та зменшити на цю ж суму видатки Апарату Міністерства фінансів України, передбачені для фінансування бюджетної програми «обслуговування державного боргу та заходи щодо поступової компенсації громадянам втрат від знецінення грошових заощаджень» (код 3501170).

Враховуючи важливість програм об’єднання «Сузір’я» для підтримки талановитої молоді, Комітет прийняв рішення рекомендувати Верховній Ради України прийняти законопроект за основу. 

 

З повагою

 

Голова Комітету                                                                                                                                                                                                    А. ПАЛАТНИЙ