27 квітня 2017 року у секретаріаті Комітету з питань сім'ї, молодіжної політики, спорту та туризму відбулася зустріч з молоддю Кіровоградщини, що за сприяння Фонду Ганса Зайделя (Німеччина) представляє новий колегіальний молодіжний орган – «Молодіжний парламент».

Комітет
27 квітня 2017, 15:04

 

Перед початком зустрічі майбутні політики мали змогу відвідати екскурсію в головному будинку Верховної Ради України (кулуари, конференц – зал, балкон сесійної зали).

У рамках заходу зі студентами Перший заступник Голови Комітету Микола Величкович та представники секретаріату Комітету розповіли про роботу народних депутатів України у Верховній Раді України, ознайомили з основними напрямками роботи Комітету та предметами його відання. Микола Величкович відповів на запитання студентів.

Микола Величкович зазначив, що створення такого пілотного проекту, як «Молодіжний парламент» є надзвичайно прогресивною ідеєю для студентської молоді розвивати особисті якості, ставати молодими незаангажованими політиками та запроваджувати прогресивні ініціативи у сфері молодіжної політики свого регіону.

Учасникам заходу було вручено збірник матеріалів парламентських слухань на теми: «Ціннісні орієнтації сучасної української молоді».

Микола Величкович побажав представникам «Молодіжного парламенту» успіхів у реалізації проектів та заходів, що сприятимуть розвитку громадянської активності молоді, формуванню позитивного іміджу України на міжнародній арені.