23 травня 2017 року о 14:30 год. за адресою м. Київ, вул. Садова, 3а, кім. 1016 відбулося засідання Комітету з питань сім'ї, молодіжної політики, спорту та туризму з таким порядком денним:

23 травня 2017, 17:27

1. Проект Закону про внесення змін до статті 40 Закону України "Про фізичну культуру і спорт" (щодо скорочення контролюючих функцій державних органів), (реєстр. № 4567), КМУ.

2. Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо державної допомоги дітям та сім'ям з дітьми, які потребують соціальної підтримки), (реєстр. 4985), н.д. Гудзенко В.І.

3. Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про державну допомогу сім'ям з дітьми" щодо розміру допомоги при народженні дитини та порядку її виплати з метою підвищення народжуваності в Україні, (реєстр. № 5709), н.д. Бахтеєва Т.Д., Шурма І.М., Біловол О.М. та інші.

4. Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про державну допомогу сім'ям з дітьми" щодо розміру допомоги при народженні дитини та порядку її виплати з метою підвищення народжуваності в Україні, (реєстр. № 5709-1), н.д. Сольвар Р.М.

5. Проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо статусу волонтерів, (реєстр. № 4192), н.д. Денисенко А.С.

6. Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо права на відпустку для догляду за дитиною жінки, яка народила та фактично доглядає за трьома і більше дітьми з метою підвищення народжуваності в Україні, (реєстр. № 6166), н.д. Бахтеєва Т.Д., Шурма І.М., Чепинога В.М. та інші.

Аудіозапис: