4 грудня цього року Перший заступник Голови Комітету Микола Величкович зустрівся зі студентами-переможцями обласного студентського конкурсу «Студентська ліга» міста Кропивницького.

05 грудня 2017, 14:48

 

Під час зустрічі студенти ознайомилися зі структурою й основними напрямками роботи, заходами, іншими проектами, що здійснює Комітет Верховної Ради України з питань сім’ї, молодіжної політики спорту та туризму.

Крім загального ознайомлення, зустріч відбулася у форматі запитання – відповідь.

«Таке спілкування з молоддю мені найбільше подобається, оскільки воно дає змогу зрозуміти чим цікавляться студенти, які проблеми їх найбільше хвилюють та які шляхи вирішення вони бачать», - зазначив М. Величкович.

В основному студенти цікавилися проходженням стажування у Апараті Верховної Ради України, програмою кредитування молоді для придбання житла, проблемою розвитку туризму в Кіровоградській області, станом молодіжної політики в умовах децентралізації.

Перший заступник Голови Комітету М. Величкович зазначив, що для нього великою приємністю було почути від студентів, що вони не тільки цікавляться, а й беруть участь в програмі «Молодіжна столиця», займають активну громадянську позицію.

Микола Романович побажав студентам бути активними, креативними і вірити у власні сили.