21 грудня цього року Перший заступник Голови Комітету Микола Величкович взяв участь у церемонії вшанування спортсменів – прикордонників, з нагоди 25-річчя заснування від дня заснування Державної прикордонної служби України.

22 грудня 2017, 13:35

 

За роки незалежності команда Державної прикордонної служби України зробила значний внесок у розвиток вітчизняного спорту та утвердження позитивного іміджу України на міжнародній спортивній арені.

Спортивним підрозділом прикордонної служби установлено 12 світових, 1 олімпійський, 16 європейських і 36 національних рекордів. Спортсмени – прикордонники завоювали понад 500 медалей чемпіонатів світу та Європи. 133 спортсмени-прикордонники були учасниками Олімпійських ігор у складі національної збірної команди України, на яких було здобуто 10 золотих, 10 срібних та 8 бронзових нагород.

Перший заступник Голови Комітету Микола Величкович від імені Комітету Верховної Ради України з питань сім’ї, молодіжної політики, спорту та туризму під час урочистостей привітав усіх присутніх на заході з 25 - річчям створення Державної прикордонної служби України.

Побажав всім невичерпної енергії, міцного здоров'я, реалізувати свої мрії, досвід і спортивний потенціал, виправдати надії і сподівання мільйонів українських прихильників спорту на нові вагомі перемоги в ім’я України.

За дорученням Голови Верховної Ради України Микола Величкович нагородив представників Спортивного комітету Державної прикордонної служби України Почесною грамотою та Грамотами Верховної Ради України.