6 лютого 2018 року о 14:30 год. за адресою м. Київ, вул. Садова, 3а, кім. 1016 відбулося засідання Комітету з питань сім'ї, молодіжної політики, спорту та туризму з таким порядком денним:

06 лютого 2018, 15:58

 

1. Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо надання державної підтримки багатодітним сім'ям з метою підвищення народжуваності в Україні, (реєстр. №5580, н.д. Бахтеєва Т.Д. та ін.).

2. Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про державну допомогу сім'ям з дітьми" (щодо встановлення обов'язкового мінімуму виплат на дітей одиноким матерям (батькам), одиноким усиновлювачам, матері (батьку) у разі смерті одного з батьків, які є пенсіонерами), (реєстр. №5652, н.д. Одарченко Ю.В.).

3. Проект Закону про внесення змін до Податкового кодексу України щодо підтримки дитячих санаторно-курортних та оздоровчих закладів, (реєстр. №7382, н.д. Денісова Л.Л. та ін.).

4. Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо встановлення додаткових гарантій працевлаштування молоді, (реєстр. №6751, н.д. Бублик Ю.В.).

5. Проект Закону про внесення змін до статті 2 Закону України "Про публічні закупівлі" щодо скасування тендерних процедур для закупівлі товарів і послуг з організації безплатного гарячого харчування для дітей, що постраждали від Чорнобильської катастрофи, (реєстр. №6450, н.д. Констанкевич І.М. та ін.).

6. Про затвердження рекомендацій засідання «круглого столу» на тему: «Визначення місця проживання,  участі одного з батьків у вихованні дитини, врегулювання порядку виїзду дитини за межі України: практика і проблеми».

7. Інше.

Аудіозапис: