3 квітня 2018 року о 14:30 год. за адресою м. Київ, вул. Садова, 3а, кім. 1016 відбулося засідання Комітету з питань сім'ї, молодіжної політики, спорту та туризму з таким порядком денним:

04 квітня 2018, 16:20

 

1. Про погодження нової редакції проекту Закону України «Про запобігання допінгу у спорті».

 

2. Проект Закону України про внесення зміни до частини першої статті 164 Сімейного кодексу України (щодо розширення підстав позбавлення батьківських прав), (реєстр. № 6463, н.д. Немировський А.В.).

 

3. Проект Закону України про внесення змін до статті 8 Закону України "Про забезпечення організаційно-правових умов соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування" щодо підвищення розмірів стипендії та щорічної допомоги, (реєстр. № 7508, н.д.     Тимошенко Ю.В. та ін.).

 

4. Проект Закону України про внесення змін до Закону України "Про державну допомогу сім'ям з дітьми" (щодо забезпечення конституційного права українських сімей на достатній життєвий рівень), (реєстр. № 6576, н.д. Шинькович А.В. та ін.).


5. Про погодження проекту Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо запобігання жорстокому поводженню з дітьми, виникненню безпосередньої загрози їхньому життю або здоров’ю та подолання цих явищ».



Реєстрація на засідання Комітету за посиланням.

Аудіозапис: