16 травня 2018 року о 14:30 год. за адресою м. Київ, вул. Садова, 3а, кім. 1016 відбулося засідання Комітету з питань сім'ї, молодіжної політики, спорту та туризму з таким порядком денним:

17 травня 2018, 15:21

1. Проект Закону про забезпечення охорони та захисту прав інтелектуальної власності УЄФА під час проведення фіналу Ліги Чемпіонів УЄФА 2018 року та фіналу жіночої Ліги Чемпіонів УЄФА 2018 року в Україні, (реєстр. № 8335, н.д. Денисенко В.І. та Павелко А.В.).

2. Про виконання Постанови Верховної Ради України «Про Рекомендації парламентських слухань на тему: «Права дитини в Україні: забезпечення, дотримання, захист».

3. Про виконання Рекомендацій комітетських слухань на тему: «Діяльність служб у справах дітей, підрозділів Національної поліції України, центрів соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, навчальних закладів і закладів охорони здоров’я щодо запобігання випадкам смертності дітей від зовнішніх причин, катування дітей, сексуального насильства щодо дітей».

Заявку для участі представників громадськості у засіданні Комітету можна подати за таким посиланням: https://goo.gl/qUMM7y

Аудіозапис засідання: