5 червня 2018 року о 14:30 год. за адресою м. Київ, вул. Садова, 3а, кім. 1016 відбулося засідання Комітету з питань сім'ї, молодіжної політики, спорту та туризму з таким порядком денним:

07 червня 2018, 12:28

 

1. Проект Закону про внесення зміни до частини першої статті 164 Сімейного кодексу України (щодо розширення підстав позбавлення батьківських прав), (реєстр. № 6463, н.д.Немировський А.В. та інші).

 

2. Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про державну допомогу сім'ям з дітьми" (щодо забезпечення конституційного права українських сімей на достатній життєвий рівень), (реєстр. № 6576, н.д.Шинькович А.В. та інші).

 

3. Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про туризм" щодо удосконалення державної політики у сфері туризму, (реєстр. № 8317, н.д.Романова А.А. та інші).

 

4. Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про туризм" щодо визначення поняття "альтернативні заходи надання туристичного продукту" та конкретизації переліку істотних умов та форми договору на туристичне обслуговування, (реєстр.  7300, н.д.Мисик В.Ю. та інші).

 

5. Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про фізичну культуру і спорт" (щодо діяльності Спортивної студентської спілки України та Спортивної спілки учнівської молоді України), (реєстр.  8181, н.д.Крулько І.І. та інші).

Аудіозапис: