Члени Комітету та працівники його секретаріату сумують та висловлюють щирі співчуття з приводу смерті голови Київської обласної організації ФСТ «Спартак» - Миколи Михайловича Жирного.

04 червня 2018, 13:22

На 63-му році життя передчасно відійшов у Вічність Микола Михайлович Жирний – голова Київської обласної організації фізкультурно-спортивного товариства «Спартак», учасник ліквідації аварії на ЧАЕС, голова Всеукраїнської спартакіади серед народних депутатів України, депутатів обласних, районних, міських (міст обласного підпорядкування), сільських та селищних рад, що проводилася протягом шести років.

Раптово перестало битися серце мудрої і досвідченої людини, надійного та доброзичливого товариша. Небайдужа людина, яка не задумуючись зберегла тисячі людських життів, вчасно проводячи евакуацію з пекла Чорнобильської аварії. Пішла з життя людина, чий внесок у розбудову спартаківського фізкультурно-спортивного руху Української держави важко переоцінити.

Свідченням цього є його багаторічна плідна і високопрофесійна робота на посаді голови Київської обласної організації ФСТ «Спартак». Передчасна смерть Миколи Михайловича – непоправна втрата для його рідних, близьких, друзів та колег.

У ці сповнені тугою і сумом скорботні дні поділяємо біль непоправної втрати та висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким Миколи Михайловича. Ми глибоко сумуємо разом з вами.

Добрий, світлий спомин про Миколу Михайловича житиме у вдячній пам’яті всіх, хто працював з ним, хто знав, любив та поважав цю достойну людину, справжнього патріота України.

 

ВІЧНА ПАМ’ЯТЬ!


 

 

 

 

Колектив

Комітету з питань сім’ї, молодіжної політики,

спорту та туризму