Члени Комітету Верховної Ради України з питань сім’ї, молодіжної політики, спорту та туризму та працівники секретаріату Комітету щиро вітають Голову Комітету Артура Леонідовича Палатного із нагородженням орденом «За заслуги» ІІІ ступеня.

28 серпня 2018, 14:29

 

23 серпня 2018 року Президент України Петро Порошенко нагородив Голову Комітету з питань  сім’ї,  молодіжної політики, спорту та туризму, народного депутата України Артура Палатного  орденом «За заслуги» ІІІ ступеня.

Вітаємо Артура Леонідовича із високою державною нагородою. Вважаємо, що ця заслужена нагорода Української держави є високою оцінкою  великої праці Артура Палатного щодо вдосконалення законодавчого забезпечення державної політики стосовно захисту прав дитини, підтримки сім'ї та молоді, розвитку фізичної культури і спорту, туризму, курортів та рекреаційної діяльності.

У 2015-2018 роках Голова Комітету з питань  сім’ї,  молодіжної політики, спорту та туризму Артур Палатний забезпечив ухвалення більше двадцяти Законів України, у тому числі Закону України «Про запобігання та протидію домашньому насильству», нової редакції Закону України «Про антидопінговий контроль», Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо посилення соціального захисту дітей та підтримки сімей з дітьми. Завдяки ухваленим законам удосконалено процедуру отримання аліментів, визначено обов’язки держави щодо захисту дітей, які перебувають в зоні воєнних дій і збройних конфліктів, дітей, які постраждали внаслідок воєнних дій і збройних конфліктів, посилено державний контроль за оздоровленням та відпочинком дітей, передбачено оздоровлення за рахунок бюджетних коштів дітей учасників бойових дій, дітей, які проживають на лінії зіткнення, дітей, зареєстрованих як внутрішньо переміщені особи тощо.

Комітет з питань  сім’ї,  молодіжної політики, спорту та туризму та його секретаріат бажає Голові Комітету Артуру Палатному міцного здоров’я, політичного довголіття та подальших здобутків на благо українського народу, захисту прав дитини, підтримки сім'ї та молоді, розвитку спорту та  туризму.