6 листопада 2018 року о 14:30 год. за адресою м. Київ, вул. Садова, 3а, кім. 1016 відбулося засідання Комітету з питань сім'ї, молодіжної політики, спорту та туризму з таким порядком денним:

07 листопада 2018, 10:58

 

1. Проект Закону про оголошення природних територій Куяльницького лиману Одеської області курортом державного значення, (реєстр. № 8502, н.д. Романова А.А. та інші.).

2. Проект Закону про оголошення природних територій Куяльницького лиману Одеської області курортом державного значення, (реєстр. № 8502-1, н.д. Унгурян П.Я. та інші.)

3. Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо запобігання жорстокому поводженню з дітьми, виникненню безпосередньої загрози їх життю або здоров'ю та подолання цих явищ, (реєстр. №8325, Кабінет Міністрів України).

4. Про Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо протидії жорстокому поводженню з дітьми та державної підтримки сімей з дітьми, багатодітних, прийомних сімей і дитячих будинків сімейного типу, (реєстр. №8325-1, н.д. Королевська Н.Ю. та інші.)

5. Про погодження проекту Закону України «Про внесення змін до статті 217 Сімейного кодексу України щодо надання батьками згоди на усиновлення дитини», розробленого Міністерством соціальної політики України.

Аудіозапис засідання:

Реєстрація на засідання Комітету за посиланням.