ДВАДЦЯТИП’ЯТИМЕТРОВИМ І П’ЯТДЕСЯТИМЕТРОВИМ БАСЕЙНАМ В УКРАЇНІ БУТИ!

07 грудня 2018, 11:39

 

23 листопада 2018 року Верховна Рада України ухвалила Закон України «Про Державний бюджет України на 2019 рік». Підтримали законопроект 240 народних депутатів України!

Завдяки наполегливості заступника Голови Комітету Дениса Силантьєва та підтримці Голови Комітету Артура Палатного і Першого заступника Голови Комітету Миколи Величковича в Держбюджеті на 2019 рік було передбачено субвенцію з державного бюджету місцевим бюджетам на будівництво нових, реконструкцію та капітальний ремонт існуючих спортивних двадцятип’ятиметрових і п’ятдесятиметрових басейнів обсягом 200 мільйонів гривень, що дозволить збільшити перелік басейнів, на які варто спрямувати державні кошти.

Також за підтримки членів Комітету у Законі України «Про Державний бюджет України на 2019 рік» передбачено ще дві субвенції для регіонів обсягом 600 млн гривень, що будуть спрямовані на створення нових, проведення будівельно-ремонтних робіт існуючих палаців спорту та завершення розпочатих у попередньому періоді робіт з будівництва/реконструкції палаців спорту та будівництво мультифункціональних майданчиків для занять ігровими видами спорту.

ЗДОРОВА НАЦІЯ – СИЛЬНА УКРАЇНА!