Сьогодні Перший заступник Голови Комітету Микола Величкович зустрівся з учнями спеціалізованої школи № 115 ім. І. Огієнка м. Києва.

15 травня 2019, 17:24

У зустрічі взяло участь 22 учнів, більшість з яких навчаються у випускних класах та входять до складу «Парламенту школи».

Розпочинаючи знайомство з школярами, Микола Романович розповів їм про свою трудову діяльність – від викладача вищого навчального закладу до народного депутата України, а також ознайомив учнів зі структурою й основними напрямками роботи Комітету та заходами, що здійснює Комітет Верховної Ради України з питань сім’ї, молодіжної політики спорту та туризму.

Крім того, Перший заступник Голови Комітету розповів про законодавчу процедуру у Верховній Раді України, а саме: хто є суб’єктами законодавчої ініціативи, як реєструються, розглядаються у відповідному Комітеті та приймаються проекти Законів у залі засідань Верховної Ради України.

Зустріч відбулася у форматі запитання – відповідь. В основному школярі ставили питання щодо: проходження стажування у Апараті Верховної Ради України, програм для молоді, стану спортивної інфраструктури, фінансування дитячо-юнацьких спортивних шкіл тощо.

Перший заступник Голови Комітету М. Величкович ґрунтовно відповів на усі поставлені запитання, побажав учням продовжувати бути активними, креативними і вірити у власні сили, а також бути сміливими та не боятися робити перші кроки до свого успіху у майбутньому.


Фото зустрічі.