Артур Палатний в черговий раз звернувся до Уряду з проханням передбачити кошти у Державному бюджеті на 2019 рік на фінансування програми пільгового кредитування молодіжного житла (ВІДЕО)

02 липня 2019, 13:09

 

Голова Комітету наголосив, що до Комітету продовжують надходити звернення від представників української молоді щодо їх особистої потреби у забезпеченні житлом, що свідчить про серйозну актуальність проблеми.

"На сьогодні відсутність будь-яких можливостей у молоді придбати власне житло спонукає її шукати кращого життя за кордоном. Тому створення державою умов для отримання житла молодими громадянами є найбільш перспективним інвестуванням у майбутнє України", - вважає Артур Палатний.

Керівник Комітету висловив сподівання, що вже у липні Уряд здійснить перерозподіл бюджетних коштів, передбачивши частину з них на відновлення фінансування зазначеної молодіжної програми.

"З 2015 року держава повністю припинила фінансувати програми кредитування молодіжного житла, молоді сім’ї залишилися сам на сам із проблемою відсутності власної оселі. Дуже хочу вірити, що ще цього року нам вдасться добитися хоча б часткового відновлення фінансування цієї програми і Кабмін зробить відповідні кроки у цьому напрямку", - зазначив Голова Комітету.