18 вересня 2019 року о 15:00 год. за адресою м. Київ, вул. Грушевського 18/2, кім. 12 відбулося засідання Комітету з питань молоді і спорту з таким порядком денним:

19 вересня 2019, 10:28

1. Про ефективність використання коштів Державного бюджету, виділених Міністерству молоді та спорту України на підготовку резерву і складу національних команд та забезпечення їх участі у міжнародних змаганнях, у тому числі при проведенні експерименту щодо залучення Міністерством молоді та спорту національних спортивних федерацій з окремих олімпійських видів спорту до організації і проведення спортивних заходів.

2. Проект Постанови про забезпечення ефективної підготовки та участі національних збірних команд України до ХХХІІ Олімпійських та XVI Паралімпійських ігор 2020 року, (реєстр. № 2130, н.д. Кожем'якін А.А., Суркіс Г.М., Мокан В.І., Костюх А.В., Борзова І.Н., Мазурашу Г.Г., Саладуха О.В.).

3. Пропозиції Президента до Закону України "Про державне визнання і підтримку Пласту - Національної скаутської організації України", (реєстр. № 0976).

4. Про пропозиції щодо присудження Премії Верховної Ради України  за внесок молоді у розвиток парламентаризму, місцевого самоврядування у 2018 році.

5. Проект Закону про внесення змін до Бюджетного кодексу України щодо державної підтримки Пласту - національної скаутської організації України (реєстр. № 2074, н.д. Крулько І.І., Кожем'якін А.А., Мазурашу Г.Г. та інші).

6. Різне

Реєстрація за посиланням.

Аудіозапис: