Сьогодні Заступник Голови Комітету Верховної Ради України з питань молоді і спорту Василь Мокан і Секретар Комітету Григорій Суркіс взяли участь у нагородженні переможців та призерів фінального етапу Кубку Героїв АТО з футболу.

11 жовтня 2019, 17:41

 

Сьогодні на стадіоні «Динамо» імені Валерія Лобановського відбулася фінальна частина Кубку Героїв АТО з футболу.

У фінальному поєдинку змагалися команди: «Ягуар» Національна гвардія України та «SB TEAM» Центральне управління Служби безпеки України». З рахунком 5:7 впевнену перемогу здобула команда «SB TEAM ЦУ СБУ», яка отримала Кубок героїв АТО з футболу.

Від імені Голови Верховної Ради України заступник Голови Комітету Василь Мокан привітав учасників турніру, подякував бійцям за те, що вони боронять нашу державу від агресора, побажав міцного здоров’я, спортивної удачі, миру та нових перемог в ім’я України.

Секретар Комітету Григорій Суркіс привітав всіх учасників змагань з участю в турнірі, підкреслив, що про значення кубку АТО говорять очі

воїнів. Також Григорій Суркіс запевнив, що ФК «Динамо» й надалі буде підтримувати Федерацію футболу учасників АТО, щоб військовослужбовці мали можливість грати на найкращих майданчиках України та проводити такі змагання, які є історичними і визначальними для наших захисників.

Також Василь Мокан і Григорій Суркіс нагородили призерів та переможців Кубку Героїв АТО з футболу медалями, кубками та цінними подарунками.