22 жовтня 2019 року відбулося вручення подарунків команді дитячого футбольного клубу «Tigers» Деснянського району м. Києва.

22 жовтня 2019, 18:06


21 вересня 2019 року за ініціативи Голови Комітету Андрія Кожем'якіна відбувся Благодійний турнір з футболу серед народних депутатів України IX скликання!

Метою проведення турніру було об'єднання народних депутатів Верховної Ради України у збірну команду з футболу Верховної Ради України, встановлення особистих контактів між парламентаріями, забезпечення пропаганди та масової привабливості футболу серед аматорських гравців, збільшення інтересу до спорту серед молоді країни, популяризація здорового способу життя серед дітей та молоді.

За кошти, що були зібрані під час зазначеного турніру,  були придбані спортивні костюми та  футбольні м’ячі для команди дитячого футбольного клубу «Tigers» – багаторазового переможця та призера змагань з футболу Деснянського району м. Києва. Спортсменами клубу «Tigers» є діти з малозабезпечених сімей, діти з сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах, діти-переселенці з Донбасу. Юні спортсмени отримали також  солодкі подарунки.

Майбутнім чемпіонам побажали міцного здоров’я, цілеспрямованості, успіху та безперешкодного підкорення нових спортивних висот!