Від імені Комітету з питань молоді і спорту Голова Комітету Андрій Кожем’якін привітав гравців збірної команди України з шахів, які здобули перемогу у Всесвітній он-лайн шаховій Лізі.

25 травня 2020, 15:23

«Шановні чемпіони!

 

Комітет Верховної Ради України з питань молоді і спорту вітає вас із неперевершеною перемогою у суперфіналі 5-го сезону Всесвітньої он-лайн шахової Ліги!

Ви гідно продемонстрували свої найкращі якості у відбіркових змаганнях, свої вміння боротись чесно в умовах високої конкуренції та здобули впевнену перемогу! Ви переконливо довели своєю феєричною перемогою у суперфіналі над шахістами Російської Федерації на що здатна українська команда шахістів.

Висловлюємо своє захоплення вашими успіхами та інтелектуальними перемогами, адже поєдинок з шахістами Російської Федерації, що привернув увагу всієї світової шахової спільноти, та проходив у трьох видах гри - бліц, швидкі і хвилинні шахи, завершився феєричною перемогою України над Росією.

Ваша команда, у якій пліч-о-пліч боролися за перемогу більше 700 знаних гросмейстерів і майстрів разом із любителями шахової гри, продемонструвала гарний приклад професійної майстерності та патріотизму для молоді, яка вчиться та набирається досвіду, запозичує найкращі спортивні та людські якості.

Бажаємо всім вам не зупинятися на досягнутому, підвищувати професійну майстерність та загартовувати спортивний характер. Зичимо вам особистих і командних перемог, міцного здоров'я, добробуту, спортивних і творчих успіхів на благо України!»

 

 

З повагою

 

Голова Комітету                                                           А. КОЖЕМ’ЯКІН