17 червня 2020 року о 15:00 год. за адресою м. Київ, вул. Садова, 3а, кім. 916 відбулося засідання Комітету з питань молоді і спорту з таким порядком денним:

12 червня 2020, 09:49

 

1. Проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо забезпечення належного рівня соціального захисту та встановлення справедливих соціальних гарантій для молоді (реєстр. № 3231), н.д. Колихаєв І.В.

2. Проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо забезпечення належного рівня соціального захисту та встановлення справедливих соціальних гарантій для молодих громадян, в тому числі талановитої молоді та молоді з інвалідністю (реєстр. № 3231-1), н.д. Королевська Н.Ю. та Солод Ю.В.

3. Проект Закону про внесення змін до Податкового кодексу України щодо врегулювання окремих питань встановлення справедливих соціальних гарантій для молоді (реєстр. № 3232), н.д. Колихаєв І.В.

4. Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про судовий збір" (щодо сплати судового збору при захисті прав малолітніх та неповнолітніх осіб), (реєстр. № 3013), н.д. Аллахвердієва І.В., Горбенко Р.О. та Кінзбурська В.О.

5. Проект Постанови про невідкладну розробку та ухвалення комплексної державної програми підвищення рівня життя мешканців сільських територій, (реєстр. № 3549), н.д. Колихаєв І.В.

6. Проект Постанови про Звіт Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради України з питань розслідування можливих фактів порушення законодавства України та зловживання службовим становищем президентом Української асоціації футболу (Федерації футболу України), головою Комітету Верховної Ради України з питань бюджету Верховної Ради України восьмого скликання Павелком А.В. при вирішенні питання фінансування та реалізації бюджетної програми "Будівництво футбольних полів зі штучним покриттям в регіонах України" у 2017-2018 роках, (реєстр. № 3484), н.д. Костюх А.В.

7. Різне.


Реєстрація за посиланням.

Аудіозапис