Комітет Верховної Ради України з питань молоді і спорту нагадує, що прийом документів на здобуття Премії Верховної Ради України за внесок молоді у розвиток парламентаризму, місцевого самоврядування у 2020 році закінчується 31 серпня 2020 року.

27 липня 2020, 12:24

 

Премія присуджується особам громадянам України віком до 35 років, молодіжним та дитячим громадським організаціям. Щороку присуджується десять премій, грошова частина яких становить п’ятсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян кожна відповідно 8 500 гривень.

Клопотання про присудження премії подаються за адресою: м. Київ, вул. Грушевського, 5, 01008.

 

Клопотання про присудження Премії можуть подавати:

·                центральні органи виконавчої влади;

·                обласні та Київська міська ради;

·                всеукраїнські молодіжні громадські організації.

 

До клопотання подаються відомості про кандидата на здобуття Премії, його особисті досягнення або досягнення відповідної громадської організації, рішення відповідного центрального органу виконавчої влади, органу місцевого самоврядування, всеукраїнської молодіжної громадської організації, копія паспорта громадянина України, ідентифікаційний код, контактний телефон та електронна пошта кандидата, копія свідоцтва про державну реєстрацію громадської організації (як кандидата на здобуття Премії, так і всеукраїнської молодіжної громадської організації, що висуває кандидатів на здобуття Премії).

Інформація щодо Премії Верховної Ради України за внесок молоді у розвиток парламентаризму, місцевого самоврядування розміщена на веб-сайті Комітету з питань молоді і спорту:

http://komsport.rada.gov.ua/news/zakonopr_robota/premii_vru/72626.html

 

Контактна особа:   Молоканов Юрій Анатолійович, тел. 255-32-99, електронна пошта: molokanov@rada.gov.ua.