Сьогодні святкує свій День народження народний депутат України, секретар Комітету з питань молоді і спорту Суркіс Григорій Михайлович.

04 вересня 2020, 10:47

Шановний Григорію Михайловичу!

 

Від Комітету Верховної Ради України з питань молоді і спорту та його секретаріату щиро вітаємо Вас з Днем народження.

Ваш особистий внесок у розбудову українського спорту, насамперед футболу, неможливо переоцінити. За час вашого керівництва українським футболом наша збірна вийшла до чвертьфіналу чемпіонату світу, а клуби перемагали у Європейських кубках.

Завдяки Вашим особистим зусиллям Україна провела на високому рівні фінальну частину чемпіонату Європи 2012 року. Ваш високий авторитет у світовому спортивному товаристві забезпечив місту Києву право на проведення фіналу Ліги Чемпіонів.

Ви успішно застосовуєте свій багаторічний досвід і професіоналізм у законотворчій діяльності спрямованій на розвиток сфери фізичної культури та спорту. Впевнені, що ініційовані Вами законопроекти щодо меценатської діяльності після їх ухвалення Верховною Радою України нададуть вагому підтримку розвитку спорту вищих досягнень та масового спорту.

У цей знаменний день бажаємо Вам міцного здоров’я, творчої наснаги, добра, щастя та подальших успіхів в ім’я України.

Нехай Ваше життя завжди буде сповнене повагою і підтримкою колег, теплотою і любов’ю рідних та близьких, а Ваша невичерпна енергія, оптимізм та вміння реалізовувати задумане допомагатимуть у вирішенні завдань, покладених на Вас як народного депутата України.

 

З повагою і найкращими побажаннями

Колектив комітету з питань молоді і спорту