Колектив Комітету Верховної Ради України з питань молоді і спорту вітає з Днем фізичної культури і спорту.

10 вересня 2020, 11:12

 

Дорогі спортсмени, тренери, працівники сфери фізичної культури і спорту!

 

Друга субота вересня є святом для всіх, хто причетний до фізичної культури і спорту, хто своєю діяльністю популяризує здоровий спосіб життя та формує здорову націю, хто не бачить себе без спорту, а особливо тих, хто займається спортом професійно та представляє нашу державу у всіх куточках планети.

День фізичної культури і спорту – це свято людей, які присвятили своє життя спорту і передають цю відданість дітям і онукам, хто захоплює своєю майстерністю, силою волі, ентузіазмом, прагненням до поставленої мети і перемоги.

Від імені Комітету висловлюємо щиру вдячність нашим українським тренерам та спортсменам за наполегливість та відданість обраній справі. Саме ви є найбільшою гордістю України!

Впевнені, що незабаром відбудеться найвищий спортивний форум – Олімпійські ігри 2021 року в Токіо і ми будемо вболівати за нашу Національну збірну команду та станемо свідками неперевершених перемог олімпійців.

Бажаємо всім нам міцного здоров’я, невичерпного  оптимізму,  непохитного терпіння, спортивного довголіття, успішного подолання всіх перешкод на шляху отримання високих спортивних здобутків, миру і злагоди, щастя та задоволення від занять фізичною культурою та спортом.

Нехай фізична культура і спорт стануть союзниками для кожного українця на все життя, принесуть радість та енергію, і звичайно  відчуття вічної молодості.

 

Зі святом!

З Днем фізичної культури і спорту!