Сьогодні свій День народження святкує народний депутат України – секретар Комітету з питань молоді і спорту Суркіс Григорій Михайлович!

04 вересня 2021, 12:19

Шановний Григорію Михайловичу!

 

Вітаючи Вас з Днем народження, зичимо Вам здійснення всіх планів та задумів.

Кожна людина з моменту народження пише книгу свого життя, щодня перегортаючи сторінки власного часопису, творить свою долю. Сторінки Вашої біографії сповнені нарисами років, які Ви присвятили натхненному служінню рідній Україні. За роки сумлінної праці Ви здобули беззаперечний авторитет компетентного та досвідченого політика, мудрого і розсудливого керівника та щирого патріота своєї держави.

Ви на своєму життєвому шляху зробили і продовжуєте робити дуже великі, якісні і добрі справи, які на нашу думку є вкрай важливими для української держави.

Впевнені, що Ви є прикладом для багатьох політиків, спортсменів та спортивних функціонерів, оскільки Ви є людиною з Великої літери, яка ставить перед собою найвищі цілі, віддає дуже багато сил, енергії, часу й емоцій для піднесення нашої держави в світі, розвитку спорту, а особливо українського футболу.

Бажаємо Вам, міцного здоров’я, особистого щастя, злагоди, та чудового настрою, родинного затишку та сімейного добробуту і довгих щасливих літ. Нехай кожен день Вашого життя буде світлим і сонячним, дарує лише приємні події, успіхи в роботі, душевний комфорт, шану і авторитет.

 

 

З повагою

і найкращими побажаннями

Колектив Комітету з питань молоді і спорту