Зі святом – з Днем фізичної культури і спорту!

10 вересня 2021, 14:25

 

Шановні спортсмени, тренери та спортивні фахівці!

 

Комітет Верховної Ради України з питань молоді і спорту та його Секретаріат щиро вітають всіх вас з професійним святом – Днем фізичної культури і спорту, який цього року розфарбований у переможні кольори ХХХІІ Олімпійських та ХVI Паралімпійських Ігор в Токіо!

Яскрава перемога нашого колеги по депутатському корпусу олімпійського чемпіона Жана Беленюка і 24 золоті нагороди мужніх паралімпійців, завойовані в рік 30-ї річниці Незалежності України, в черговий раз підняли нашу державу на рівень кращих спортивних держав світу і довели незламну силу духу видатних синів і дочок України, які в запеклій боротьбі вибороли повагу усього спортивного світу.

Перемоги наших спортсменів на чемпіонатах Європи, світу та Олімпійських Іграх є яскравим свідченням того, що фізична культура і спорт є справжнім символом молодості, мужності, патріотизму і переможного духу українського народу, його впевненого руху у майбутнє.

В цей святковий день члени Комітету та Секретаріату щиро вітають кожного спортсмена та кожного прихильника здорового способу життя в нашій країні і бажають всім вам здоров’я, миру, добра, віри в свої сили, незламного духу та майбутніх перемог в ім’я рідної України!

 

Щасти вам, друзі!

 

 

Народні депутати України – члени Комітету,

працівники Секретаріату Комітету