Вітаємо з національним святом – Днем захисників і захисниць України!

13 жовтня 2021, 11:16

 

Захист Батьківщини – священний обов’язок кожного громадянина!

З давніх давен 14 жовтня, ще з козацьких часів, день Покрови Пресвятої Богородиці був для наших дідів та прадідів святковим днем захисників Вітчизни.

В 2015 році під гаслом «Сила нескорених» з метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності та територіальної цілісності України, військових традицій і звитяг нашого народу, українці вперше відзначили цей день, як всенародне свято.

Багато разів в часи лихоліть кращі сини і доньки України ставали пліч-о-пліч на захист рідної України, її свободи і незалежності. Так само вони зробили і в 2014 році.

Низько вклоняємось нашим бійцям, всім патріотам, волонтерам, військовим медикам, які протягом останніх семи років відстоюють цілісність та незалежність нашої держави у війні з російським агресором  на лінії зіткнення з терористичними формуваннями ДНР та ЛНР.

Бажаємо кожному захиснику і захисниці цілісності та суверенітету України міцного здоров’я, незламної сили духу та звичайного  щастя. Нехай обходять стороною ваші будинки похоронки, нехай матері, дружини та діти дочекаються вас з передової. Нехай мирне небо простягається над рідною Україною.

Впевнені, що в день національного свята – Дня захисників і захисниць України у кожного з нас ще міцнішим стане почуття гордості за свою країну, за її людей та світле майбутнє.

Зі святом всіх, друзі!

 

З повагою

Народні депутати України – члени Комітету,

працівники Секретаріату Комітету